Acasă Actualitate Patru percheziții la o grupare specializată în furturi din locuinţe. Trei persoane...

Patru percheziții la o grupare specializată în furturi din locuinţe. Trei persoane au fost reţinute

1521
DISTRIBUIȚI

Trei persoane au fost reţinute în urma a patru percheziţii care au avut loc în municipiul Caransebeş, pentru destructurarea unei reţele care se ocupa cu furturi din locuinţe. Ultima dată, membrii reţelei au furat mai multe bunuri de valoare dintr-o casă din Oţelu Roşu şi apoi le-au vandut la Petroşani.

Potrivit unui comunicat de presă transmis luni de Inspectoratul de Poliţie Caraş-Severin, în cursul acestei zile au fost făcute percheziţii într-un dosar penal în care sunt cercetaţi trei bărbaţi pentru mai multe infracţiuni de furt din locuinţe.

”Ultima lovitură au dat-o în noaptea de 26/27.05.2018, când au furat dintr-o locuinţă din oraşul Oţelu Roşu o cantitate importantă de bijuterii şi câteva ceasuri de colecţie. Ulterior, în data de 28.05.2018, în municipiul Petroşani, autorii furtului au fost prinşi în flagrant în timp ce încercau să vândă o parte din bunurile furate”, spun reprezentanţii Poliţiei.

Cei trei bărbaţi vor fi duşi la Judecătoria Caransebeş cu propunere de arestare preventivă, fiind cercetaţi pentru furt.

Comentarii

comentarii