Acasă Eveniment Patru tineri au fost reținuți după ce au distrus și jefuit un...

Patru tineri au fost reținuți după ce au distrus și jefuit un apartament închiriat

584
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii Secției 1 Urbană Timișoara au reţinut pentru 24 de ore 4 tineri, bănuiţi de furtul și distrugerea mai multor bunuri dintr-un imobil situat pe raza municipiului Timișoara. Cei în cauză au fost introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Timiş.

La data de 17 februarie a.c., în urma investigaţiilor, poliţiştii Secției 1 Timișoara au reţinut pentru 24 de ore, 4 tineri cu vârste cuprinse între 16 și 19 de ani. În fapt, în data de 12 februarie a.c., unul dintre cei 4 tineri a închiriat un apartament într-un imobil din Piața Victoriei din Timișoara, unde a stat cazat cu ceilalți 3 tineri pentru câteva ore. La plecarea din apartament aceștia au sustras mai multe bunuri (televizor, cuptor cu microunde și altele), totodată distrugând și alte bunuri, aducându-le într-o stare de neîntrebuințare, cauzând un prejudiciu de 10.000 de lei.

Bunurile au fost recuperate de polițiști în proporție de 90%. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat și distrugere, bănuiţii fiind reţinuţi pentru 24 de ore şi introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Timiş.

Comentarii

comentarii