Acasă Eveniment Paula Seling şi realizatorul TV Robert Şerban, „Împreună pentru viaţa copiilor nenăscuţi!”...

Paula Seling şi realizatorul TV Robert Şerban, „Împreună pentru viaţa copiilor nenăscuţi!” din Timiş

394
DISTRIBUIȚI

Vedeta Paula Seling îi va încânta pe oaspeţi cu un recital de muzică, iar realizatorul TV Robert Şerban va fi amfitrionul serii, în data de 24 mai, la restaurantul „Valery 3” din Moşniţa, nr. 861, (la 2 km de Timişoara), judeţul Timiş, începând cu ora 19.00, în scopul strângerii de fonduri pentru apărarea vieţii copiilor nenăscuţi.

Evenimentului festiv se numeşte „Împreună pentru viaţă!” şi va fi organizat de către Fundaţia Estera Timişoara. Cu acest prilej, vor fi prezentate într-un mod inedit proiectele derulate până acum şi proiectele ce vor fi realizate cu ajutorul celor care vor participa la seara festivă.

„Dorim ca recitalul susţinut de Paula Seling să-i încânte pe participanţi, iar prezenţa lui Robert Şerban, care va modera evenimentul şi va susţine principalul moment de strângere de fonduri al serii, să aducă un plus serii festive „Împreună pentru viaţă”. Prin implicarea dumneavoastră facilitaţi copiilor accesul către o lume cu mai multă înţelegere, comunicare, prietenie şi dragoste!”, este mesajul organizatorilor.

Detalii la numărul de telefon 0256492862 sau la adresa de e-mail estcons@mail.dnttm.ro.

Comentarii

comentarii