Acasă Actualitate Paza la Festivalul de Jazz de la Gărâna, asigurată inclusiv de jandarmii...

Paza la Festivalul de Jazz de la Gărâna, asigurată inclusiv de jandarmii timișoreni

219
DISTRIBUIȚI

Miercuri, 7 iulie, se dă startul Festivalului de Jazz de la Gărâna. Până duminică, inclusiv jandarmii din Timișoara vor asigura, împreună cu IPJ Caraș-Severin și ISU Caraș-Severin, paza la evenimentul desfășurat la Poiana Lupului din județul Caraș-Severin.

„În perioada 7 – 11 iulie a.c., zilnic, începând cu ora 18 până la încheierea manifestărilor, jandarmii se vor afla în zona “Poiana Lupului” din județul Caraș-Severin unde are loc evenimentul organizat de Fundația Culturală «Jazz Banat».

Pentru ca manifestările să se desfășoare în condiții de siguranță și pentru a preveni evenimente care ar putea duce la tulburarea ordinii și siguranței publice, jandarmii recomandă participanților să respecte regulile stabilite de organizatori și cele impuse de starea de alertă. În cazul în care participanții au cunoștință de săvârșirea de fapte antisociale, pot sesiza acest lucru forțelor de ordine aflate în serviciu”, transmite Elena Margareta Fînață, purtător de cuvânt al Grupării Mobile de Jandarmi Timișoara.

Comentarii

comentarii