Acasă Politica PDL a ieşit cu primarii la înaintare

PDL a ieşit cu primarii la înaintare

428
DISTRIBUIȚI

„Regret orice plecare din partid. Orice coleg care pleacă dintr-o echipă este o pierdere. Dar nimeni nu este de neînlocuit”, spune Constantin Ostaficiuc, preşedintele PDL Timiş

În urma plecărilor din partidul portocaliu sau a viitoarelor „dezertări”, Constantin Ostaficiuc, preşedintele PDL Timiş, a strâns primarii PDL din Timiş la sediul partidului din Timişoara. „Nu au răspuns la acest apel trei primari din trei localităţi, nu şi-au înaintat demisiile – Giulvăz, Denta şi Gătaia. Suntem ca la nuntă. De la strigare până la ceea ce-i în plic diferenţa e foarte mare. De la cei 15 primari care se spune că au plecat de la PDL până la ce e aici diferenţa e foarte mare”, a declarat Ostaficiuc.

Dugulescu: „Sunt în PDL, nu am plecat niciunde”

Marius Cristinel Dugulescu, deputat PDL de Timiş,  a fost pe lista de „transferuri” în ultimele zile, la bursa zvonurilor… „Aici e echipa de primari ai PDL, cu dorinţa de a câştiga din nou, în toate localităţile în care sunt primari şi în care nu. Suntem o echipă unită. Cristi Dugulescu este membru al PDL, a fost, este şi va fi şi probabil prin voinţa lui, a partidului, a electoratului, va fi în continuare deputat al Timişoarei. Dorim să întărim această echipă la alegerile naţionale. Dorim să câştigăm preşedinţia CJ Timiş. Recursul făcut de mine la decizia ANI se va judeca în 5 aprilie 2013”, spune Ostaficiuc.

„Sunt în PDL, nu am plecat niciunde”, a spus Dugulescu. În ceea ce priveşte plecarea deputatului Gheorghe Ciobanu, Ostaficiuc spune că regretă acest lucru, dar nici un om nu e de neînlocuit… „Regret orice plecare din partid. Orice coleg care pleacă dintr-o echipă este o pierdere. Dar nimeni nu este de neînlocuit. Regret că domnul Ciobanu a plecat din PDL, a decis probabil că are alt drum politic, dar nimeni nu este de neînlocuit”, spune Ostaficiuc.

Comentarii

comentarii