Acasă Politica PDL Caraș-Severin – în refacere după ”apocalipsă”

PDL Caraș-Severin – în refacere după ”apocalipsă”

381
DISTRIBUIȚI

Iancu Simion, coordonatorul interimar, pledează pentru ca primarii să primească urgent banii de la guvern pentru echilibrarea bugetelor locale
Iancu Simion-Simi, primarul de la Oțelu Roșu și Nicușor Vasilescu, primarul de la Băile Herculane, au fost nominalizați de Emil Boc să reorganizeze PDL Caraș-Severin, după plecarea lui Sorin Frunzăverde. Pentru a se evita un vid de putere, Biroul Permanent Naţional a dizolvat, luni, Biroul Judeţean al PDL Caraş-Severin, făcând ulterior cele două numiri interimare. „Voi încerca să reorganizez filiala judeţeană, a declarat Iancu Simion, şi mă gândesc aici la alegerea preşedinţilor de organizaţii municipale, orăşeneşti şi comunale, după care vom căuta împreună candidaţii cei mai buni pentru funcţia de primar şi consilieri locali, dar şi candidatul pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Caraş-severin şi consilierii judeţeni.

Acest lucru se va întâmpla, cel mai probabil, în săptămâna în curs, pentru ca la şedinţa BPN al PDL, de luni, 9 aprilie, să putem prezenta această listă”. Iancu Simion şi-a exprimat speranţa că toate primăriile din judeţul Caraş-Severin, unde sunt sau au fost primari democrat-liberali, vor primi, fără discriminare, bani pentru cheltuielile curente şi de capital.

„Consider că ceea ce susţin acum, ca şi coordonator a ceea ce a mai rămas din PDL Caraş-Severin, îi va mulţumi pe colegii mei, dar şi pe încă preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Sorin Frunzăverde, care a muncit atâţia ani în PDL.

Aceşti primari au fost, totuşi, peste 22 de ani, aproape de noi şi de PDL, alături de Sorin Frunzăverde. De asemenea, consider că acest merit, de a fi membru PDL, ţine de demnitatea şi etica fiecăruia”, a afirmat primarul oraşului Oţelu Roşu, coordonator al filialei judeţene a PDL.

Comentarii

comentarii