Acasă Politica PDL şi PNL militează pentru unirea forţelor de dreapta, la Lugoj

PDL şi PNL militează pentru unirea forţelor de dreapta, la Lugoj

462
DISTRIBUIȚI

PDL PNL Lugoj 1„Suntem deschişi fuziunii cu PNL, dar şi colaborării cu Partidul Mişcarea Populară şi Forţa Civică”, a declarat Daniel Miculeac, preşedintele democrat-liberalilor lugojeni

O nouă rundă de discuţii privind fuziunea pe plan local dintre PNL şi PDL a avut loc la sediul PDL Lugoj. Cu acest prilej, preşedinţii organizaţiilor municipale ale celor două formaţiuni politice, Daniel Miculeac (PDL) şi Ioan Ambruş (PNL), şi-au manifestat deschiderea pentru crearea unei alianţe de dreapta puternice pe plan local, respectând deciziile de la centru privind fuziunea. „Dorim o dreaptă unită şi puternică la Lugoj! Acesta este mesajul pe care dorim să-l transmitem. Partidul Democrat Liberal este deschis la tot ce înseamnă întregirea dreptei la Lugoj. Suntem deschişi fuziunii cu PNL, dar şi colaborării cu Partidul Mişcarea Populară şi Forţa Civică. Pe plan local, dorim ca împreună cu PNL să întărim organizaţiile pe cartiere pe care le avem. Vrem să fim o forţă şi să câştigăm în judeţul Timiş alegerile prezidenţiale, iar la Lugoj vom demonstra că suntem o forţă şi în cadrul Consiliului Local, unde avem nouă consilieri şi s-ar putea ca pe viitor să avem chiar majoritatea în acest for. (…) Îmi doresc unitate, iar cei care nu doresc să urmeze aceste hotărâri ale biroului permanent sunt liberi să facă ceea ce doresc”, a declarat Daniel Miculeac, preşedintele PDL Lugoj.

Ioan Ambruş: „Vom fi foarte atenţi la cheltuirea banului public”

La rândul său, liderul PNL Lugoj, Ioan Ambruş, a spus că, după congresul extraordinar al PNL, care va avea loc la sfârşitul acestei luni şi la care va fi prezent, speră că fuziunea va avea loc nu mai departe de finele lunii iulie. „Speranţa noastră este ca până la sfârşitul lunii iulie să se facă fuziunea. La nivel de Lugoj avem nouă consilieri. Pe cel de-al zecelea nu ne putem baza pentru că e al PC-ului, chiar dacă a intrat în Consiliul Local pe listele noastre. În momentul de faţă, marile proiecte nu vor putea trece fără avizul nostru şi vom fi foarte atenţi la cheltuirea banului public. Nu se pune problema să blocăm hotărârile legate de buget şi de investiţii pentru Lugoj, dar mai mult ca sigur o să fim foarte atenţi la modul de rulare a banilor publici. Primul nostru obiectiv este administrarea corectă a oraşului, iar celălalt este legat de câştigarea alegerile prezidenţiale”, a spus Ioan Ambruş.

Comentarii

comentarii