Acasă Actualitate Pe 14 străzi din Timişoara, circulaţia auto şi pietonală este dată peste...

Pe 14 străzi din Timişoara, circulaţia auto şi pietonală este dată peste cap de lucrările Aquatim

436
DISTRIBUIȚI

pe 14 strazi -foto santier lucrari drumuri

În judeţ, lucrări au loc în alte şapte localităţi: Sânnicolau Mare, Jimbolia, Buziaş, Făget, Ciacoca, Sânmihai şi Săcălaz

În cadrul proiectului „Extinderea şi modernizarea sistemului de alimentare cu apă şi canalizare în judeţul Timiş”, demarat de Aquatim cu finanţare europeană, se lucrează intens pe mai multe străzi din Timişoara, dar şi în mai multe localităţi din judeţ, pentru extinderi şi reabilitări de reţele.

În Timişoara: Calea Bogdăneştilor, Ovidiu Balea, Tazlău, Mircea cel Bătrân, Răscoala din 1907, Romaniţei, Nicolo Paganini, Splaiul Sofocle, Ion Românu, Dimitrie Stan, Constantin Silvestri, Anton Bacalbaşa, Calea Urseni şi Podgoriei.

În Sânnicolau Mare: Eftimie Murgu, Crişan, Axente Sever, Gheorghe Şincai, Ştefan cel Mare, Nufărului, Popa Şapcă şi Calea Timişoarei.

În Jimbolia: Tudor Vladimirescu, Constantin Brâncoveanu, Spre Nord, Kikindei, Bălţilor, Aleea Cito, Porumbeilor, Avram Iancu, Bld. Republicii, Victor Babeş, Spre Est şi Spre Sud.

În Ciacova: Cloşca, Victoriei, Timişului, Bistriţa, Horia, Nouă.

În Săcălaz: Strada 1, Strada 2 şi Strada 3.

În Buziaş: Strada 3 şi Strada 4.

În Sânmihaiu Român: Strada 1.

În Făget: Strada 1, Strada 4 şi Drumul Gladnei.

Ilie Vlaicu, directoul Aquatim, a spus că, pentru buna desfăşurare a lucrărilor şi evitarea unor incidente, cetăţenii sunt sfatuiţi să ţină cont de următoarele recomandări: posesorii de autovehicule să parcheze maşinile pe străzile alăturate celor pe care se desfăşoară lucrările, iar pe străzile în lucru pietonii să traverseze doar pe podeţele special amenajate.

Proiectul este cofinanţat din Fondul de Coeziune al Uniunii Europene, iar valoarea totală este de 118.871.000 de euro, dintre care 73,93% sunt fonduri europene nerambursabile, 13,04% este asigurat de Aquatim SA, 11,30% de la bugetul de stat şi 1,73% de la Consiliul Judeţean Timiş şi Consiliul Local Timişoara.

Comentarii

comentarii