Acasă Actualitate Pe 15 aprilie, dezbatere pe tema „guvernării deschise” a Municipiului Timișoara

Pe 15 aprilie, dezbatere pe tema „guvernării deschise” a Municipiului Timișoara

DISTRIBUIȚI
imagine de la dezbaterea pe buget

Vineri, 15 aprilie, Primăria Municipiului Timişoara va organiza dezbaterea publică pe marginea proiectului de hotărâre privind „aprobarea Planului local de acțiune pentru guvernare deschisă 2022 – 2023 a Municipiului Timișoara”. Întâlnirea se va desfășura atât față în față, în sala de consiliu a Primăriei Municipiului Timișoara, bd. CD Loga nr. 1, et. 1, cât și prin platforma online ZOOM.

Ca de obicei, cei care doresc să trimită sugestii sau să ia cuvântul în cadrul întâlnirii trebuie să anunțe acest lucru în prealabil. Data limită este 14 aprilie, ora 12. Pentru propuneri, sugestii și întrebări în scris, cetățenii interesați se pot adresa Direcţiei Secretariat General – Serviciul Administraţie Locală, sau în format electronic, la adresa: camelia.crisan@primariatm.ro.

Persoanele care vor să ia și cuvântul la întâlnirea din 15 aprilie trebuie anunțe acest lucru la aceeași adresă de e-mail, precizâdu-și numele, numărul de telefon și adresa de e-mail pentru transmiterea invitației online în vederea participării la ședință prin intermediul platformei online. Trebuie, însă, atașată și opinia în scris.

„Participanții la dezbatere care se înscriu la cuvânt își vor susține punctele de vedere exclusiv pe marginea proiectului de hotărâre. Durata limită de exprimare a punctelor de vedere este de 3 minute pentru fiecare participant”, atrag atenția reprezentanții primăriei.

Proiectul de hotărâre care intră în dezbatere îl puteți consulta la acest link: https://www.primariatm.ro/administratie/consiliul-local/proiecte-de-hotarari/?uid=44A04F1D658ACFFFC22588140025E82B.

Comentarii

comentarii