Acasă Actualitate Pe 6 iunie, timișorenii își aduc aminte de eroi

Pe 6 iunie, timișorenii își aduc aminte de eroi

836
DISTRIBUIȚI

Pe 6 iunie 2019, în toată țara se comemorează eroii din Primul și al Doilea Război Mondial, dar nu numai. În Timișoara, manifestațiile încep la ora 8, fiind organizate la mai multe monumente din oraș. Timișorenii pot depune flori și coroane la monumentele eroilor sau pot participa la slujba de pomenire a acestora.

La ora 8, la  Unitatea Militară 01109 de pe str. Chișodei nr. 125, se pot depune coroane și jerbe de flori la Monumentul Eroilor sublocotenent (post mortem) Ioan Grosaru și sublocotenent (post mortem) Ioan Lucian Leuștean.

La ora 9, la Cimitirul Eroilor se va oficia o slujbă de pomenire la Monumentul Eroilor Revoluției din Decembrie 1989. Se pot depune coroane și jerbe de flori atât la acesta, cât și la Monumentele Eroilor din Primul și al Doilea Război Mondial și Monumentele Eroilor sovietici, sârbi, germani, francezi.

Pentru ora 12 se pregătesc slujba de pomenire a eroilor neamului, alocuțiuni, depuneri de coroane și jerbe de flori și defilarea detașamentului de onoare la Monumentul Crucificării din fața Catedralei Mitropolitane. La ora 13,30 și la Monumentul Apărătorii Neamului din Calea Șagului se vor depune coroane și jerbe de flori.

 

Comentarii

comentarii