Acasă Administraţie Pe SEAP a fost publicată licitația pentru execuția noii baze sportive din...

Pe SEAP a fost publicată licitația pentru execuția noii baze sportive din zona Mircea cel Bătrân

DISTRIBUIȚI

Primăria Timișoara a anunțat că pe SEAP a a fost publicat anunțul de licitație pentru găsirea firmei care va face proiectul tehnic și execuția noii baze sportive care se va ridica pe terenul de fotbal din zona Mircea cel Bătrân. Municipalitatea dă opt milioane de lei pentru realizarea acesteia..

Noua bază va avea un teren de fotbal la standardele impuse de FIFA și FRF pentru disputarea meciurilor oficiale, dar și cu facilități pentru sportul de masă. Noul complex sportiv va include pe lângă terenul de fotbal, un teren multifuncțional, o pistă de atletism, tribună, o clădire administrativă dotată cu vestiare, alei și spații verzi, locuri de parcare auto și rastele de biciclete.

„Lansăm acum licitația pentru proiectarea și execuția unui complex sportiv modern multifuncțional pentru fotbal, baschet, handbal, atletism. Sunt terenuri care atunci când nu vor găzdui competiții sportive vor putea fi folosite de iubitorii de sport din cartierele Mehala, Ronaț și nu numai. Sunt investiții pe care le facem exclusiv din bugetul local, un efort financiar mare pe care îl acoperim din taxele și impozitele timișorenilor. Aceste facilități nu țin locul infrastructurii sportive mari, ci vin în completarea ei. De aceea, spun încă o dată că la București lucrurile se mișcă mult prea încet în privința stadionului mare al orașului”, a spus primarul Dominic Fritz.

Terenul de fotbal va avea suprafață sintetică, iar dimensiunile vor fi conform reglementărilor FIFA 90x57m. Acesta va fi dotat și cu o tabelă electronică de marcaj. Terenul multifuncțional va avea dimensiunea 16.00×25.00m, dotat cu 2 porți de handbal și 2 coșuri pentru baschet, cu suprafață din tartan. Zona crossfit constă într-o platformă, amenajată cu bare metalice de dimensiuni mixte și suprafață din tartan. Pista de atletism va fi pe o distanță de 50 m, cu zona de start și suprafață de decelerare compusă din 4 rânduri de 1.25m, realizată din tartan.

Comentarii

comentarii