Acasă Actualitate Pe strada Vasile Lucaci au reapărut mizeriile, deși Retim ridică gunoiul din...

Pe strada Vasile Lucaci au reapărut mizeriile, deși Retim ridică gunoiul din rampa clandestină cel puțin o dată pe săptămână

DISTRIBUIȚI

Pe strada Vasile Lucaci Bl. B5, din cartierul Tipografilor din Timișoara, au apărut iarăși mizeriile, miercuri 7 iunie 2023, după o vreme de liniște și menținerea curățeniei.

Un cetățean conștiincios a făcut această fotografie și ne-a trimis-o la redacție, să mai reamintim o dată că spațiul verde nu e coșul de gunoi al indivizilor certați cu civilizația și bunul simț.

“Interesant este că anunțul care îl atenționează pe individ că e interzis să arunce acolo gunoiul a fost atașată de copac, jos, lângă pământ, pentru ca oricine să citească și să înțeleagă că amenda se ridică la mii de lei, dar degeaba. Nesimțitului nu-i pasă, decât să facă mizerii în cartier…!

Rugăm Poliția Locală să vină să ia măsuri și să anunțe Retimul să ridice deșeurile. Nu avem altă variantă”, atenționează domnul Ilea, care ne-a trimis fotografia.

După cum știm, Retim își trimite de fiecare data echipajele să strângă deșeurile, dar din păcate, apar altele!

Cetățenii cu bun simț care respectă normele de curățenie s-au săturat să își vadă cartierul murdărit de anumiți indivizi certați cu civilizația și cu bunul simț.

 De fapt, ei susțin că aceștia provin din alte județe și sunt în gazdă, iar unii sunt cetățenii străini și au obiceiul de a-și abandona gunoaiele acolo, în acel loc blestemat! Ca o soluție locuitorii cartierului  ar vrea ca acolo autoritățile să monteze o cameră de luat vederi.

Din acel loc, din zona Tipografilor, Retim spune că ridică gunoiul din rampa clandestină cel puțin o dată pe săptămână și în continuare îl va ridica de câte ori va fi nevoie.

Ce spune Poliția Locală Timișoara?

Polițiștii locali au în vizor de mulți ani situația de pe strada Vasile Lucaci bl B5, colț, intersecție cu str. Aurel Popovici. Adesea i-au prins pe făptașii care abandonează deșeurile în rampa clandestine și au fost amendați. ”Atragem atenția încă o dată cetățenilor să nu arunce sau să depoziteze deșeuri pe domeniul public pentru a nu risca amenzi drastice”, este mesajul Poliției Locale Timișoara.

Comentarii

comentarii