Acasă Actualitate Pecheziții la Colterm, într-un dosar de delapidare şi infracţiuni de fals

Pecheziții la Colterm, într-un dosar de delapidare şi infracţiuni de fals

370
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii fac percheziţii, joi, la societatea de termoficare Colterm, subordonată Primăriei municipiului Timişoara, într-un dosar de delapidare şi infracţiuni de fals.

Surse apropiate anchetei au precizat că este un dosar mai vechi, iar ancheta este coordonata de procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara.

Recent, societatea de termoficare Colterm a fost amendată cu echivalentul a 21.000.000 de euro, pentru că nu a achiziţionat certificatele verzi, antipoluare, până la data de 30 aprilie.

UPDATE: Parchetul de pe lângă Judecătoria Timișoara ne-a confirmat că percheziția de joi a fost efectuată într-un dosar în care este vizată și o posibilă infracțiune de delapidare. Momentan nu există suspecți în acest dosar.

Printr-un răspuns semnat de prim-procurorul Ciprian Pelmuș și înlocuitorul purtătorului de cuvânt Mihail Andreica, PJ Timișoara ne-a transmis: „În dosarul 3156/P/2020 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara în data de 03.06.2021 s-au efectuat percheziții la sediul Colterm din Timișoara vizând și o posibilă infracțiune de delapidare prev. de art. 295 al. 1 Cod penal. Având în vedere stadiul urmării penale și a faptului că nu există suspect în cauză, nu vă putem informa cu privire la alte aspecte în acest moment”.

Comentarii

comentarii