Acasă Actualitate Pedalați? Pe bicicletă, de la Lugoj la Surduc

Pedalați? Pe bicicletă, de la Lugoj la Surduc

1950
DISTRIBUIȚI

În acest weekend vă puteți urca în șaua bicicletei și puteți ajunge la Surduc. Sunteți invitați să pedalați până la lacul din Timiș. Plecarea va avea loc de la Timișoara, cu trenul, iar de acolo cu bicicleta până la Fârdea, unde vor avea loc Zilele Lacului Surduc.

Nu uitați cortul! Cazarea se va face în camping și este gratuită. Sâmbătă și duminică, în 16 și 17 iunie, se va desfășura o plimbare cu bicicletele pe traseul Lugoj – Tapia – Nădrag – Fârdea – Nădrag – Tapia – Lugoj, organizată de Clubul Bănățean de Turism și Timisiensis Bikers. Plecarea va avea loc sâmbătă dimineața cu trenul CFR IR1818 de la ora 06:27 din Gara de Nord Timișoara (întâlnirea se dă în fața gării la ora 05:45). Întoarcerea este duminică seara cu trenul CFR IR1819, cu plecare din Lugoj la ora 22:44. În Timișoara veți ajunge în jurul orei 23:50. Costul transportului dus-întors este de aproximativ 70 lei.

„În Fârdea vom lua parte la evenimentele ce se desfășoară cu ocazia “Zilelor Lacului Surduc”. Tot aici vom înnopta cu corturile în zona de camping amenajată de organizatori (APDT – Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului în Timiș). Pe cei care doresc să facă doar turul Lacului Surduc îi vom aștepta duminică, 17 iunie 2018, la ora 12:30 în fața scenei de pe malul Lacului Surduc”, transmit organizatorii.

 

Comentarii

comentarii