Acasă Economic Pedro Carreira este noul director general al Continental Automotive Products Timişoara

Pedro Carreira este noul director general al Continental Automotive Products Timişoara

480
DISTRIBUIȚI

Pedro Carreira este începând cu 1 aprilie noul director general al Continental Automotive Products Timişoara, după ce Thierry Wipff, fostul director general, a fost promovat în funcţia de director producţie Anvelope Vehicule Commerciale şi Tehnologice la nivel de concern.
Pedro Carreira va coordona unitatea de producţie de anvelope pentru autoturisme şi vehicule comerciale uşoare din Timişoara.
Carreira are peste 20 de ani de experienţă, lucrând pentru Continental din octombrie 1988. Înainte să se alăture echipei Continental din Timişoara, a fost director general în cadrul uzinei din Camaçari, Brazilia, timp de cinci ani. Anterior, a fost director de producţie în cadrul fabricii Continental din Portugalia.
„Voi continua programul de dezvoltare implementat de predecesorul meu în cadrul fabricii din Timişoara şi sunt convins că aceasta va progresa pe viitor”, a spus Pedro Carreira.
Cu o cifră de afaceri estimată la peste 20 miliarde de euro pentru anul 2009, Continental se numără printre cei mai importanţi furnizori de componente pentru industria automobilelor la nivel mondial. Continental are în prezent aproape 134.500 de angajaţi în 46 de ţări.
Concernul Continental a investit până în anul 2009 peste 370 de milioane de euro în România. Concernul este prezent în România cu ambele grupuri, Automotive şi Rubber şi cu cinci din cele şase divizii ale sale. Continental deţine opt unităţi de producţie si trei centre de cercetare – dezvoltare în localităţile: Timişoara, Sibiu, Carei, Arad şi Iaşi. De asemenea, Continental are un joint-venture la Slatina şi un centru de distribuţie al anvelopelor pentru Europa de Est la Săcălaz. Continental are în prezent peste 7.800 de angajaţi în România.

Comentarii

comentarii