Acasă Sport Pentru 111 minute, Poli a fost lider

Pentru 111 minute, Poli a fost lider

DISTRIBUIȚI

poli - craiova Cele 6 puncte de penalizare nu au mai contat sâmbătă, la Timişoara. De la ora 19.03, moment în care Arman Karamyan deschidea scorul în partida cu Craiova, FC Timişoara a devenit lider în campionatul primei ligi de fotbal. Minunea a ţinut fix 111 minute, până când Marius Niculea marca pentru Dinamo şi îi readucea pe câini în postura de lideri.

Un portar de trei puncte

Statistica nu a ţinut, sâmbătă, cu Timişoara, nici forma de moment a jucătorilor şi nici fluieraşul Alexandru Tudor.
Totul a fost compensat de o dăruire exemplară, de un public fenomenal şi de o mare, mare doză de hazard.
Un portar cu o alură de baschetbalist, Costel Pantilimon, a fost indiscutabil omul care a oprit toate punctele la Timişoara.
A fost şi norocul proverbial al lui Gabi Balint, dar şi inspiraţia de a-l băga din nou în echipă pe Arman Karamyan, fotbalistul care peste noapte a dovedit stofă de golgheter.
În ultimele două partide susţinute la Timişoara, Craiova a marcat opt goluri şi a primit doar două A câştigat clar ameble întâlniri, dar sâmbătă, divinitatea a ţinut cu Timişoara. Pantilimon a scos trei mingi imposibile, dar şi un penalty.
Patru mingi pentru care, dacă intrau în poartă, niciun portar de pe Terra nu putea fi acuzat. Timişoara a câştigat, după un final electrizant, cu 1-0 şi ocupă în aest moment locul II, la egalitate de puncte cu Unirea Urziceni. Sâmbătă, 17 aprilie, elevii lui Gabi Balint vor avea o nouă întâlnire de grad 0.
La Vaslui, Timişoara întâlneşte o echipă rănită care după un început debordant de retur, vrea să răzbune ultimele două înfrângeri ruşinoase cu CFR Cluj şi Dinamo.

Comentarii

comentarii