Acasă Economic Pentru 6,5 euro pe lună, orice patron îşi poate spiona angajaţii

Pentru 6,5 euro pe lună, orice patron îşi poate spiona angajaţii

540
DISTRIBUIȚI

BlueCam, nou serviciu de monitorizare video de la Romtelecom

Începând din 24 februarie, orice companie poate beneficia de o soluţie de monitorizare video, oferită în premieră pe piaţa românească. Serviciul BlueCam este o soluţie la cheie prin care monitorizarea video se face online prin intermediul oricărei soluţii de conectare la Internet de la Romtelecom.
Serviciul BlueCam are un mod de plată unic pe piaţă: clientul nu are niciun cost iniţial, echipamentul fiind oferit în custodie. Instalarea, cablarea şi activarea sunt gratuite pentru un număr nelimitat de camere video, iar întreţinerea şi service-ul sunt asigurate de asemenea gratuit de Romtelecom. Singurul cost care revine clientului este un abonament lunar începând de la doar 6,5 euro pe lună pentru fiecare cameră instalată.
Astfel,pentru mai puţin de 30 de lei pe lună, orice patron de firmă îşi poate „spiona” angajaţii. Acest mod de utilizare este deja folosit de multe companii din România, care au instalate camere de supraveghere în magazine, spaţii de producţie sau birouri. Deşi, declarativ, toate aceste sunt utilizate pentru supraveghere şi reducerea numărului de incidente, respectiv de furturi şi distrugeri, în multe cazuri sunt „îndreptate” împotriva angajaţilor. În acest moment investiţiile pentru realizarea unor sisteme de supraveghere video sunt ridicare, ajungând şi la câteva sute de euro pentru o cameră, dacă acesta este conectată la internet. Romtelecom răspunde prin lansarea acestui serviciu unei cereri în creştere.
„BlueCam este o soluţie la cheie pe care o oferim companiilor interesate să crească nivelul de siguranţă a afacerilor lor, fără a necesita însă o investiţie costisitoare în echipamente şi aplicaţii software,” a declarat George Makowski, director executiv comercial, segment business, Romtelecom.
bluecamClientul poate accesa serviciul BlueCam prin intermediul unui portal dedicat care îi permite vizionarea şi controlul fiecărei camere în parte. Accesabil la adresa www.bluecam.ro, de pe un computer sau un telefon mobil, portalul permite, prin autentificare, urmărirea centralizată a tuturor echipamentelor instalate, împărţite pe locaţii.
Camerele video folosite asigură monitorizarea la cele mai înalte standarde. Sunt destinate utilizării în interior, oferă mobilitate Pan/Tilt controlabilă de la distanţă direct din portalul www.bluecam.ro şi facilităţi de detectare a mişcării şi vedere pe timp de noapte chiar şi în lipsa unei surse de lumină. Camerele utilizează optim banda de Internet, fiind produse special pentru soluţiile de conectare oferite de Romtelecom Business Solutions.
 

Comentarii

comentarii