Acasă Administraţie Pentru ce se roagă primarul Timişoarei în aceste zile

Pentru ce se roagă primarul Timişoarei în aceste zile

577
DISTRIBUIȚI

robu ruga

A doua ediţie a Festivalului JAZZ™ începe miercuri, 9 iulie, de la ora 20.00, în Piaţa Victoriei din Timişoara. Pregătirile sunt în grafic, după anunţă primarul Nicolae Robu, iar timişorenii vor avea parte de trei seri cu muzică de calitate.

Reuşita evenimentului depinde însă şi de vreme, fiind vorba despre spectacole în aer liber. Cum prognoza meteo nu pare favorabilă, Robu apelează la Divinitate. „Sperăm să fie o ediţie cel puţin la fel de reuşită ca şi cea de anul trecut. Avem doar să ne rugăm să fie vremea bună. Sperăm că fie vreme bună, mai ales că pe mâine se anunţă ceva intemperii. Eu sper să avem în momente de vâf, şi în acest an, circa 25.000-30.000 de oameni în Piaţa Victoriei, dacă vremea va fi bună”, a declarat edilul.

Cu ocazia debutului festivalului, se va inaugura şi iluminatul artistic al Operei. Accesul în parcările din zona centrală va fi gratuit pe perioada festivalului, iar mijloacele de transport în comun vor avea un program prelungit. Accesul la concerte este gratuit, dar s-au pus la dispoziţie şi 400 de bilete pentru locuri pe scaune, în faţa scenei, contra sumei pe 50 de lei/festival. Până marţi dimineaţa s-au vândut 250 de bilete.

PROGRAMUL complet al Festivalului JAZZ™!

Comentarii

comentarii