Acasă Eveniment Percheziţii în Caraş-Severin, fiind vizate persoane suspectate de contrabandă cu ţigări

Percheziţii în Caraş-Severin, fiind vizate persoane suspectate de contrabandă cu ţigări

349
DISTRIBUIȚI

UPDATE

Douăsprezece persoane sunt cercetate în cazul contrabandei cu ţigări din Caraş-Severin

Zece percheziţii au loc, joi dimineaţă, în mai multe localităţi din judeţul Caraş-Severin, fiind vizate persoane suspectate de contrabandă cu ţigări, a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Caraş, Iasmina Maghiar. 

Iasmina Maghiar a precizat că ancheta este coordonată de un procuror de la Parchetul Tribunalului Caraş-Severin, la acţiune participând poliţişti de frontieră şi de la crimă organizată. Percheziţiile au început de la prima oră a dimineţii în mai multe localităţi din judeţ, inclusiv în Oraviţa, suspecţii urmând să fie duşi la audieri în cursul zilei. Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că persoanele vizate de anchetă ar fi suspectate de contrabandă cu ţigări, alcool şi cafea aduse din Serbia şi vândute pe piaţa neagră.

Douăsprezece persoane sunt cercetate în cazul contrabandei cu ţigări din Caraş-Severin

Douăsprezece persoane sunt cercetate în cazul contrabandei cu ţigări din Caraş-Severin, pentru evaziune fiscală, trafic de migranţi şi înşelăciune, în această cauză fiind făcute, joi, zece percheziţii în Oraviţa, Milcoveni şi Leşcoviţa, informează, joi, Parchetul instanţei supreme. Cele 12 persoane sunt cercetate de procurorii Parchetului Tribunalului Caraş-Severin, pentru evaziune fiscală, contrabanda cu ţigări, trafic de migranţi şi înşelăciune, se arată într-un comunicat de joi al Parchetului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie. 

În acest caz, procurorii, în colaborare cu poliţişti de la Poliţia de Frontieră Caraş-Severin, Poliţia Oraviţa şi BCCO Caraş-Severin, au făcut, joi dimineaţă, percheziţii în zece locaţii din Oraviţa, Milcoveni şi Leşcoviţa, ultimele două localităţi fiind situate la frontiera cu Serbia. 

Din verificările făcute până în prezent, anchetatorii au stabilit că, în perioada octombrie 2010 – 31 martie 2011, persoanele cercetate au adus în ţară cantităţi însemnate de ţigări de contrabandă din Serbia, iar din România spre Serbia treceau ilegal migranţi.

 

Comentarii

comentarii