Acasă Eveniment Percheziţii în Caraş-Severin la suspecţi de evaziune fiscală

Percheziţii în Caraş-Severin la suspecţi de evaziune fiscală

432
DISTRIBUIȚI

mascatiPoliţiştii din Caraş-Severin au efectuat joi dimineaţă cinci percheziţii pe raza judeţului, la domiciliile şi sediile firmelor mai multor persoane bănuite că ar fi prejudiciat bugetul consolidat al statului prin evaziune fiscală cu cinci milioane de lei.

Percheziţiile sunt efectuate de poliţiştii Serviciilor de Investigare a Fraudelor, Ordine Publică, Rutier şi Acţiuni Speciale din cadrul I.P.J. Caraş-Severin. Acţiunile se desfăşoară în cadrul unui dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin, în care sunt vizate şase persoane, reprezentanţi ai unor societăţi comerciale cu activitate în domeniul prelucrării materialului lemnos, bănuite de evaziune fiscală. Sunt căutate documente şi alte probe care ar fi fost folosite în activitatea infracţională.
Din cercetările efectuate până în prezent a rezultat că cei în cauză ar fi înregistrat în contabilitate facturi fictive de achiziţionare a mărfii, respectiv paleţi şi nu ar fi declarat impozitul pe dividende, prejudiciind astfel statul român cu suma de cinci milioane lei. Investigaţiile beneficiază de sprijinul S.R.I.

Comentarii

comentarii