Acasă Eveniment Percheziţii în Timișoara. Trei tineri, duşi la audieri, fiind acuzați că au...

Percheziţii în Timișoara. Trei tineri, duşi la audieri, fiind acuzați că au distribuit droguri de risc şi mare risc

DISTRIBUIȚI

Trei percheziţii domiciliare la persoane bănuite că, în ultimii doi ani, ar fi distribuit amfetamină, ecstasy şi cannabis în Timişoara au fost efectuate, joi, de către poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Timişoara, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Timişoara. În urma perchezițiilor, trei persoane cu vârste între 23 și 25 de ani au fost duse la audieri,

“Joi, 11 august, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Timişoara, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Timişoara, au efectuat 3 percheziţii domiciliare, în Timişoara, la persoane bănuite de trafic de droguri de risc şi mare risc. 3 mandate de aducere au fost puse în executare. Din cercetări a reieşit că, în perioada 2021-2022, persoanele bănuite ar fi distribuit amfetamină, ecstasy şi cannabis în Timişoara”, informează Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR), într-un comunicat.

Potrivit sursei citate, în urma percheziţiilor domiciliare au fost ridicate aproximativ 7 grame de amfetamină, mai multe doze de cannabis şi 3 grindere.

Trei tineri, cu vârste cuprinse între 23 şi 25 de ani, au fost conduşi pentru audieri.

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române. La activităţi au participat şi jandarmi ai Grupării de Jandarmi Mobilă “Glad Voievod” Timişoara.

Comentarii

comentarii