Acasă Eveniment Percheziţii în vestul țării, la persoane şi la sediul unei firme de...

Percheziţii în vestul țării, la persoane şi la sediul unei firme de transport care ar fi oferit călătorilor teste COVID-19 falsificate

DISTRIBUIȚI

Poliţiştii din Caraş-Severin au făcut, miercuri, trei percheziţii la Oraviţa, la locuinţele unor persoane şi la sediul unei firme de transport internaţional care ar fi oferit călătorilor teste COVID-19 falsificate. 

“În această dimineaţă, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oraviţa, au efectuat 3 percheziţii domiciliare, în oraşul Oraviţa, la imobilele unor persoane fizice şi sediul unei societăţi comerciale, care are ca obiect de activitate transportul internaţional de persoane prin curse regulate, într-un dosar penal privind eliberarea şi folosirea de teste COVID-19 falsificate”, a transmis, miercuri, Poliţia Română.

În urma cercetărilor s-a stabilit că suspecţii au pus la dispoziţia călătorilor teste COVID-19 conform cărora nu ar fi infectaţi cu virusul Sars-CoV-2, dar testele nu erau efectuate în realitate.

În urma percheziţiilor, au fost ridicate înscrisuri şi alte probe şi mijloace materiale de probă.

Cercetările continuă, pentru zădărnicirea combaterii bolilor şi uz de fals.

La acţiuni au participat poliţişti din cadrul Serviciului Criminalistic – I.P.J. Caraş – Severin şi luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale.

 

 

Comentarii

comentarii