Acasă Eveniment Percheziţii la 34 de persoane bănuite de trafic de droguri de risc....

Percheziţii la 34 de persoane bănuite de trafic de droguri de risc. 46 de suspecţi, duşi la audieri

DISTRIBUIȚI

Cannabis-CollegePoliţiştii şi procurorii au făcut, miercuri, 34 de percheziţii la locuinţele unor persoane din Reşita şi Ploieşti, bănuite de trafic de droguri de risc, un număr de 46 de suspecţi fiind duşi la audieri.
Miercuri dimineaţă, poliţişti ai Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploieşti, ai Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Caraş-Severin şi de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Timişoara, împreună cu procurori DIICOT, au făcut 34 de percheziţii domiciliare, în municipiile Reşiţa şi Ploieşti, în cadrul unei acţiuni comune pentru combaterea traficului de droguri de risc, se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Române.
Potrivit anchetatorilor, membrii grupării sunt bănuiţi că ar fi procurat importante cantităţi de droguri de risc şi de substanţe susceptibile a avea efecte psihoactive, care ar fi fost introduse ilegal în România, prin intermediul unor colete expediate din Spania, care ulterior ar fi fost comercializate. De asemenea, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploieşti şi procurorii DIICOT au făcut investigaţii în cazul a nouă persoane bănuite că, din aprilie 2014 şi până în prezent, ar fi procurat şi comercializat canabis, în municipiul Ploieşti, la preţul de 60 lei/gram. În urma percheziţiilor domiciliare, au fost descoperite diferite cantităţi de canabis, substanţe susceptibile a avea efecte psihoactive, rezină, grindere, cântare, ambalaje şi telefoane mobile. La sediile DIICOT – BT Caraş-Severin şi ST Ploieşti au fost conduse, în vederea audierii, 46 de persoane. Acţiunea a fost realizată cu sprijinul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin şi al jandarmilor.

Comentarii

comentarii