Acasă Eveniment Percheziții la contrabandiştii din Sântana

Percheziții la contrabandiştii din Sântana

469
DISTRIBUIȚI

Polițiștii Orașului Sântana, împreună cu cei ai Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, Serviciului Criminalistic și ai Biroului de Combatere a Criminalității Organizate, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Chișineu-Criș  au efectuat 6 percheziții domiciliare pe raza localității Sântana.

Polițiștii au efectuat şase percheziții la domiciliile şi reședințele a trei bărbați și o femeie, cu vârste cuprinse între 50 și 67 de ani, din Sântana, bănuite de săvârșirea infracțiunii de contrabandă cu produse accizabile. În urma perchezițiilor au fost indisponibilizate 24.100 țigarete de diferite mărci, timbrate necorespunzător și 14 pachete de cafea de diferite mărci, susceptibile a proveni din contrabandă, precum și 1.021 articole pirotehnice (petarde), deținute fără drept.

Produsele indisponibilizate, în valoare totală de peste 15.000 de lei, urmau a fi comercializate la Sântana, atât prin intermediul unor societăți comerciale cât și în piețele din localitate.

Polițiștii continuă documentarea activității infracționale a celor patru persoane, pe numele acestora fiind întocmite dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Activitatea a beneficiat de sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Activități Speciale.

Comentarii

comentarii