Acasă Administraţie Percheziţii la Lugoj şi Măguri. Cinci persoane bănuite de contrabandă cu ţigări...

Percheziţii la Lugoj şi Măguri. Cinci persoane bănuite de contrabandă cu ţigări au fost duse la audieri

466
DISTRIBUIȚI

perchezitii lugoj tigari

Poliţiştii de la Serviciul de Investigare a Fraudelor din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Timiş au efectuat, vineri dimineaţa, în baza autorizaţiilor de percheziţie emise de Judecătoria Lugoj, cinci descinderi la locuinţele unor persoane suspectate că se ocupă cu contrabandă cu ţigări.

Au fost vizate patru locaţii din Lugoj, de pe străzile Insulei şi Ion Vidu, precum şi una din satul Măguri, aparţinător municipiului de pe Timiş.

În urma descinderilor, cinci persoane au fost duse la sediul Poliţiei Lugoj pentru audieri, urmând ca procurorul de caz să stabilească dacă se impune măsura reţinerii acestora. La domiciliul celor percheziţionaţi, oamenii legii au descoperit 250 de cartuşe de ţigări şi suma de 5.000 de euro. Atât ţigările, cât şi suma de bani, au fost ridicate în vederea confiscării. De asemenea, poliţiştii urmăresc şi controlul autovehiculelor deţinute sau utilizate de cei în cauză.

Acţiunea s-a desfăşurat cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi poliţiştilor de frontieră, beneficiind de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale – I.G.P.R.. Intervenţia poliţiştilor timişeni se înscrie în cadrul acţiunilor desfăşurate, ca urmare a dispoziţiei şefului Poliţiei Române, în scopul prevenirii şi combaterii activităţilor ilicite pe raza judeţelor limitrofe frontierei cu statele non-UE.

Comentarii

comentarii