Acasă Eveniment Percheziţii la suspecţi de trafic de droguri din Timiș: Culturi de cannabis,...

Percheziţii la suspecţi de trafic de droguri din Timiș: Culturi de cannabis, muguri de haşiş şi saci cu plante pregătite pentru livrare

DISTRIBUIȚI

Mai multe percheziţii au avut loc în două localităţi din judeţul Timiş, dar şi la Timişoara, într-un dosar de trafic de droguri. Poliţiştii de la Brigada de Combatere a Crimei Organizate si procurorii DIICOT au ridicat patru persoane care urmează să fie audiate. La locaţiile percheziţionate au fost găsite plantaţii de cannabis, muguri de haşiş, saci cu plante pregătite de livrare către dealeri, dar şi un laborator unde plantele erau mărunţite. 

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, percheziţiile au avut loc în satele Vizma şi Blajova, dar şi la Timişoara, în judeţul Timiş.

Poliţiştii şi procurorii au găsut trei terenuri cultivate cu cannabis, muguri de haşiş, dar şi mai mulţi saci cu plante ce urmau a fi distribuiţi dealerilor. A fost găsit şi un laborator unde plantele erau mărunţite înainte de a fi distribuite pe piaţa din Timişoara sau din alte localităţi din judeţul Timiş.

Patru persoane au fost duse la audieri, la sediul DIICOT Timişoara. Liderul grupării a mai fost condamnat, în trecut, la 7 ani de închisoare tot pentru trafic de droguri.

Comentarii

comentarii