Acasă Eveniment Percheziții la vila fostei soții a lui Ilie Năstase, Brigitte Pastramă

Percheziții la vila fostei soții a lui Ilie Năstase, Brigitte Pastramă

662
DISTRIBUIȚI

Percheziții acasă la fosta soție a lui Ilie Năstase, Brigitte Sfăt într-o anchetă cu acuzații de punere în circulație a unor produse contrafăcute. La finalul descinderilor, aceasta împreună cu actualul soț vor fi duși la audieri.

O percheziție domiciliară a fost făcută, în această dimineață, de poliție acasă la soții Brigitte și Florin Pastramă.

Brigitte Pastramă este vizată în dosarul poliţiştilor de la Investigarea Criminalităţii Economice, după ce ar fi vândut, prin intermediul unui site, dar şi pe o platformă cunoscută de comerţ, măşti de protecţie contrafăcute, reprezentând anumite branduri de lux.

“Astăzi, 22.07.2021, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului Serviciul de Investigare a Criminalității Economice Sector 2, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, a pus  în executare un  mandat de percheziție domiciliară pe raza județului Ilfov, emis de Judecătoria Sectorului 2 Bucuresti, într-un dosar în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrafacerea unei mărci și punerea în  circulație de produse contrafăcute.

Totodată, sunt puse în executare mandate de aducere emise pe numele a două persoane, care vor fi conduse la sediul Politiei Sectorului 2 pentru audieri.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2”, se arată într-o informare a Poliţiei.

Comentarii

comentarii