Acasă Actualitate Performanță pentru sportivii Clubului Sportiv Șomo Kickboxing Timișoara. Eduard Gheorghe a devenit...

Performanță pentru sportivii Clubului Sportiv Șomo Kickboxing Timișoara. Eduard Gheorghe a devenit campion european

DISTRIBUIȚI

Performanță pentru Clubul Sportiv Șomo Kickboxing Timișoara. Cinci dintre sportivii clubului au participat cu succes la Cupa Europeană de Kickbox de la Zagreb, Croația, în perioada 15 -18 februarie.

Timp de 3 zile, 3066 de sportivi de la 270 de cluburi, reprezentând 30 de țări au fost prezenți la competiția de la Zagreb, organizata de cea mai puternică federație de kickbox din lume – WAKO.

Fiecare sportiv a avut concurat cu alți cinci sportivi pe categorie din țări cu tradiție în kickboxing: Ungaria, Polonia, Republica Moldova, Bulgaria, Serbia și Ucraina.

Sportivii timișoreni Coja Dean și Mandache Răzvan au trecut de primul tur și, din păcate, au pierdut în semifinală, rămânând pe locul al treilea, cu medalie de bronz.

Patrick Barhan, după ce câștigat la categoria 71 kg locul 1, la Cupa Mondială în noiembrie 2023, a luptat de data aceasta în semifinala de la o categorie superioară, 75 kg și a rămas pe locul al treilea, cu medalie de bronz.

Chete Raul a câștigat la categoria 51 kg sferturile si semifinala dar a pierdut în finală, în fața unui sportiv din Italia foarte bine pregătit. Timișoreanul a cucerit titlul de vicecampion european și medalia de argint.

Eduard Gheorghe a fost surpriza acestui campionat european, un sportiv foarte bine pregătit cu o determinare desăvârșită. Luptătorul de numai 15 ani a reușit să ajungă în finală și să devină noul campion european la categoria 67 kg.

”În calitate de antrenor sunt foarte mulțumit și mândru de sportivii mei, iar pe viitor sper la rezultate mai bune cu acești sportivi și de ce nu și cu alți. Mulțumesc tuturor colaboratorilor, Ștefan Mercea – instructor Box, Sorin Cazacu – antrenor Powerlifting și Mirabela Călugăreanu – instructor kickbox și cea care se ocupă de programul de nutriție al sportivilor. Mulțumesc sponsorilor, sportivilor și părinților care au făcut un efort deosebit pentru a participa la această competiție”, spune antrenorul Ludovic Somogyi.

Comentarii

comentarii