Acasă Actualitate Persoane care consumă „substanţe urât mirositoare” și cerșetori în mijloacele de transport...

Persoane care consumă „substanţe urât mirositoare” și cerșetori în mijloacele de transport în comun din Timișoara

630
DISTRIBUIȚI

Cei de la STPT au întreprins acţiuni de control pe majoritatea liniilor de transport în comun din Timișoara, vizate fiind persoanele care afectează confortul călătorilor noştri şi nu respectă protocolul în ceea ce priveşte păstrarea curăţeniei în tramvaie, troleibuze şi autobuze.

În cursul controalelor din data de 13 martie, au fost identificate 17 persoane fără bilet sau abonament, care au deranjat publicul călător.

Persoanele la care facem referire au cerşit sau au consumat/inhalat substanţe urât mirositoare (prenadez) în mijloacele de transport în comun, afectând confortul călătorilor noştri, fiind astfel poftite de agenţii de control să părăsească mijloacele de transport în comun în care se aflau”, transmit cei de ls STPT.

De la începutul anului, agenţii de control au identificat 78 persoane care cerşeau sau consumau/inhalau substanţe urât mirositoare (prenadez), toate fiind coborâte din mijloacele de transport în comun, comportamentul lor constituid contravenţie conform HCL 371/30.10.2007. Cele mai multe persoane au fost coborâte din mijlaocele de transport în comun care circulă pe liniile de tramvai 2 (22 persoane) şi 4 (18 persoane).

Comentarii

comentarii