Acasă Actualitate Persoane necunoscute au incendiat Biserica Râul Trezirii

Persoane necunoscute au incendiat Biserica Râul Trezirii

942
DISTRIBUIȚI

Chiar în cea de-a doua zi de Crăciun, Biserica Râul Trezirii din Arad a fost incendiată de persoane necunoscute.

Aseară, în jurul orei 18,00, persoane necunoscute au incendiat bannerele bisericii Râul Trezirii, care se află chiar pe frontonul clădirii. Însă norocul a fost că prin zonă au trecut cu maşina credincioşi ai bisericii, care au oprit imediat şi au stins focul. Dacă aceştia nu ar fi ajuns la timp, focul s-ar fi extins la interiorul bisericii. „Aş fi vrut să cred că a fost un accident dar când focul a fost pus în două locuri, e clar că a fost ceva intenționat. E trist să vezi astfel de comportament în a doua zi de Crăciun faţă de o biserică, o comunitate de oameni care nu vor altceva decât respect”, a declarat Samuel Adrian Caba, pastor al bisericii Râul Trezirii Arad. 

Poliţiştii arădeni au început deja cercetări în acest caz. Biserica Râul Trezirii Arad se află într-o zonă circulată a Aradului, pe Calea Aurel Vlaicu, vis-a-vis de stadionul UTA, iar camerele de supraveghere situate pe diverse clădiri din zonă şi cele ale Poliţiei Locale vor duce la prinderea celor care au incendiat biserica.

Samuel Adrian Caba, pastor al bisericii Râul Trezirii Arad cere ajutorul de pe contul său de socializare pentru prinderea celor care au incendiat biserica. „Vă rog să mă anuntaţi dacă aţi văzut astăzi 26 decembrie în jur de orele 18:15 pe cineva care se plimba pe lângă biserică sau dacă aţi auzit pe cineva care probabil „se laudă” la prieteni cu grozăvia ce a făcut-o”, spune Samuel Adrian Caba. 

Comentarii

comentarii