Acasă Actualitate Persoanele cu dizabilități și vârstnicii sunt o prioritate pentru Nicolae Robu (P)

Persoanele cu dizabilități și vârstnicii sunt o prioritate pentru Nicolae Robu (P)

DISTRIBUIȚI

Persoanele cu dizabilități și vârstnicii reprezintă o prioritate pentru Nicolae Robu, candidatul susținut de Alianța PSD-PNL la Primăria Timișoara. Acesta va iniția noi măsuri pentru sprijinirea tuturor persoanelor din categoriile vulnerabile.

În ceea ce privește persoanele cu dizabilități, Nicolae Robu are în plan să înființeze, în Timișoara, un centru de zi pentru acestea. Robu a afirmat: „Voi înființa un centru de zi care să ofere serviciile necesare persoanelor adulte cu dizabilități. Ele au nevoie atât de susținerea familiei, cât și de susținerea noastră, așa că vom face tot ce este necesar pentru a-i ajuta. Vom organiza, de asemenea, și un centru de tip respiro, care să vină în sprijinul asistenților personali pe perioada concediilor de odihnă ale acestora sau în alte situații în care este necesar”. Nicolae Robu va dezvolta și serviciile pentru persoanele vârstnice din Timișoara: „Ne pasă de seniorii noștri! Vom înființa, în cartierele mari din oraș, cluburi de socializare și de petrecere a timpului liber pentru vârstnici. Există, în prezent, o cerere mare din partea seniorilor pentru a se înscrie în astfel de cluburi, iar noi vom face demersurile pentru a le oferi cât mai multor vârstnici posibilitatea de a beneficia de aceste servicii”.

Programul de guvernare locală competentă și eficientă pentru Timișoara al lui Nicolae Robu prevede, pe lângă proiectele de sprijin pentru persoanele cu dizabilități și pentru seniori, și dezvoltarea infrastructurii rutiere și a celei de sănătate, modernizarea și finalizarea clădirilor în care funcționează școli și licee, înnoirea parcului auto al STPT și revitalizarea vieții culturale de pe plan local.

Comandat de PNL Filiala Timiș (Alianța PSD-PNL)

CMF: 21240015

Comentarii

comentarii