Acasă Actualitate Peste 10.000 de doze de vaccin împotriva COVID-19 au sosit pe Aeroportul...

Peste 10.000 de doze de vaccin împotriva COVID-19 au sosit pe Aeroportul Timişoara

492
DISTRIBUIȚI

Peste 10.000 de doze de vaccin împotriva COVID-19 au ajuns, marţi, pe Aeroportul din Timişoara, cu o întârziere de aproximativ o jumătate de oră faţă de ora anunţată iniţial. Ulterior, vaccinul a fost transportat cu o maşină la Spitalul Militar, acolo unde se află centrul regional de depozitare a dozelor de vaccin. De asemenea, pe Aeroportul Cluj a aterizat un avion care a transportat către centrul regional de acolo 29.250 doze de vaccin. 

Ora anunţată pentru sosirea vaccinurilor a fost ora 11.00, însă avionul de tip ATR, care a decolat de la Budapesta (Ungaria), a aterizat pe pista Aeroportului din Timişoara în jurul orei 11.30, iar la aterizare a fost insotit de Poliţie Militară.

La Timişoara au fost alocate 10.725 de doze de vaccin împotriva COVID-19, acestea au sosit în trei containere speciale cu gheaţă carbonică şi folie etanşă. Au fost preluate cu o maşină şi transportate la Spitalul Militar, acolo unde vor fi stocate.

Duminică a început vaccinarea împotriva COVID-19 şi la Timişoara unde primii imunizaţi au fost medicii de la Spitalul de Boli Infecţioase ”Victor Babeş”.

Sursa: news.ro

Comentarii

comentarii