Acasă Actualitate Peste 100 de amenzi pentru nerespectarea liniștii

Peste 100 de amenzi pentru nerespectarea liniștii

510
DISTRIBUIȚI

Odată cu încălzirea vremii, a crescut și numărul sesizărilor de tulburare a liniștii locuitorilor. De la începutul anului, polițiștii locali au aplicat, la fața locului, 102 sancțiuni pentru producerea de zgomote cu orice aparate ori prin strigăte sau larmă, dar pentru ascultarea de muzică la intensitate mare, în timpul orelor de liniște.

În ultima perioadă, polițiștii sesizează o creștere a numărului de astfel de cazuri, în special în cazul gălăgiei care provine din apartamentele sau imobilele locuite de persoane fizice, care fac petreceri și ascultă muzică la nivel ridicat. Cele mai multe amenzi au fost date pe străzile Teiului, Daliei, T. Vladimirescu, Gr. Alexandrescu, H. Coandă, I. Flondor, Aleea FC Ripensia, Cetății, Zefirului și în Complexul Studențesc, în unele cămine.

De exemplu, pe strada Zefirului un grup de persoane organizau o petrecere cu muzica dată la maxim, noaptea. La fel, un grup de tineri ascultau muzică dată tare într-o cameră din Căminul 16 din Campusul Universitar, iar pe str. Bucovinei mai mulți tineri stăteau într-un autoturism în fața unui bloc și ascultau muzică la intensitate mare. Poliția Locală Timișoara atrage atenția că astfel de fapte se sancționează cu amenzi de la 500 la 1500 lei, orele de liniște care trebuie respectate fiind între 13.00 și 14.00 ziua și între 22.00 și 08.00 noaptea.

Comentarii

comentarii