Acasă Actualitate Peste 130.000 de timișoreni au plătit impozite reduse în acest an

Peste 130.000 de timișoreni au plătit impozite reduse în acest an

DISTRIBUIȚI

Persoanele fizice și juridice care și-au plătit impozitele și taxele către Direcția Fiscală a Municipiului Timișoara până la finalul lui martie au beneficiat de o reducere de 10%. Potrivit reprezentanților primăriei, peste 130.000 de timișoreni au beneficiat de această facilitate. Per total, DFMT a strâns, în această perioadă, 200 de milioane de lei, cu 20 de milioane de lei mai mult decât în perioada asemănătoare a anului trecut când se aplica aceeași bonificație.

În ceea ce privește modalitatea de achitare a dărilor, 33% dintre contribuabilii persoane fizice au achitat impozitul online, în creștere cu 10% față de anul trecut. La persoane juridice, 35% au achitat online și 39% prin virament bancar. Ceilalți contribuabili au plătit impozitele la casieriile Direcția Fiscală a Municipiului Timișoara și la oficiile poștale.

„Primăria Timișoara, prin Direcția Fiscală, pune la dispoziția contribuabililor mai multe modalități pentru achitarea taxelor și impozitelor locale: plata cu numerar la ghișeu sau la oficiile poștale, prin ordin de plată sau online. Plata online se poate realiza extrem de simplu, prin înscrierea pe platforma Atlas a DFMT, care permite utilizatorilor înregistrați în sistem să vizualizeze și să acceseze toate serviciile oferite în sistem online de administrația fiscală a municipiului”, țin să amintească reprezentanții primăriei.

Comentarii

comentarii