Acasă Sănătate Peste 15 terapii holistice pot fi experimentate în evenimentul Relații Conștiente din comuna...

Peste 15 terapii holistice pot fi experimentate în evenimentul Relații Conștiente din comuna Bogda Timiș

DISTRIBUIȚI

Peste 15 terapii holistice pot fi experimentate în perioada 9-12 septembrie, în evenimentul Relații Conștiente din comuna Bogda, județul Timiș. În perioada 9-12 septembrie, publicul din vestul țării poate lua parte la un eveniment unic în România: Relații Conștiente. Astfel  timp de patru zile, zece terapeuți vor susține ateliere menite să regenereze ființa umană în mod holistic – fizic, mental, emoțional și spiritual – astfel încât fiecare participant să aducă mai multă prezență, putere personală și armonie în orice relație din viața sa.

“Relații Conștiente este un eveniment holistic, ne spune Adelina Roșu, organizatoare și nutriționist cu o bogată activitate educativă,  ce are intenția de a aduce armonie și blândețe în relațiile tale, începând cu relația cu hrana, relația cu sinele, cu gândurile și emoțiile, până la relația cu aproapele, din orice domeniu al vieții, familie, cerc social și profesional.”

În program sunt incluse o serie largă de activități precum: ateliere de gătit și degustat conștient, workshopuri de comunicare nonviolentă, journaling, înțelegerea cauzelor prin cunoașterea arhetipurilor umane, portrete și analiză fizionomică, yoga, qigong, taiji, meditație, concert cu sunete vii și terapii spa cu elixire holistice create în România. Pentru întreaga perioadă a programului, meniul vegetarian va fi format din preparate diverse care vor asigura armonia dintre corp și minte, detoxifiere și regenerare.

Întâlnirea are loc la Casa Altringen din comuna Bogda județul Timiș, locație aflată la aproximativ jumătatea distanței dintre Arad și Timișoara.

Programul evenimentului și povestea celor 10 facilitatori se găsesc pe pagina oficială  https://nutritieconstienta.ro/retreat-relatii-constiente/.  Înscrierea se face direct pe pagină sau printr-un email la adresa: adelina@nutritieconstienta.ro.

Adelina Roșu este nutriționist holistic, cu implicare activă în programe educaționale. Creatoarea proiectului pentru tineret “Ora de Nutriție”, platformă digitală cu resurse gratuite. Creatoarea podcastului și emisiunii radio “Cu ce te hrănești?~ hrana fizică, emoțională și spirituală”. https://nutritieconstienta.ro/

 

Comentarii

comentarii