Acasă Actualitate Peste 20.000 de spectatori în prima zi a celui mai mare festival...

Peste 20.000 de spectatori în prima zi a celui mai mare festival din vestul țării, FLIGHT Festival – District 23 – foto

DISTRIBUIȚI

Peste 20.000 de participanți au fost înregistrați în prima zi a festivalului FLIGHT festival – District 23, care a început vineri, 17 iunie, la Aerodromul Cioca din Timișoara. 

Unul din cei mai așteptați artiști care a urcat pe scena Flight Festival a fost britanicul Tom Odell. Artistul britanic a petrecut două zile înaintea concertului în Timișoara și a postat pe una din paginile sale de socializare un video cântând la pian în incinta Facultății de Muzică din Timișoara.  

O altă apariție mult – așteptată din prima zi a evenimentului a fost cea a trupei americane Delinquent Habits, care alături de  „Return of the Tres” a interpretat și multe alte hituri care au avut parte de aplauze la unison din partea spectatorilor.  

Spectacolul susținut de Delia a avut parte de artificii, iar spectacolul realizat de BU.G. Mafia a fost  unul memorabil.  

Printre ceilalți artiști care au urcat pe scenele din incinta evenimentului s-au numărat Connect – R, Nane, Specii, Azteca, The Prototypes și Hedex. 

FLIGHT FESTIVAL – District 23 continuă sâmbătă și duminică la Aeroportul Cioca din Timișoara iar printre artiștii care vor fi prezenți în acest weekend în Timișoara se numără Rag’n’Bone Man, Clean Bandit, John Newmann, Vunk, S.A.R.S., R.U.A., Maryliss, Andi Moisescu, Subcarpați, Deliric X Silent Strike & Muse Quartet, Camo & Krooked b2b Mefjus sau Andromedik. 

Comentarii

comentarii