Acas─â Actualitate Peste 30 de autoturisme ridicate de pe domeniul public, nerevendicate de proprietari

Peste 30 de autoturisme ridicate de pe domeniul public, nerevendicate de proprietari

378
DISTRIBUIȚI

Ca urmare a sesiz─ârilor venite din partea popula┼úiei, Poli┼úia Local─â Timi┼čoara ac┼úioneaz─â zilnic pentru fluidizarea traficului la nivelul municipiului, ├«n special prin ac┼úiunile efectuate ├«n ceea ce prive┼čte luarea m─âsurilor legale, respectiv sanc┼úionarea ┼či ridicarea cu sprijinul ADP SA, a autovehiculelor parcate neregulamentar.

Exist─â ├«ns─â ┼či situa┼úii mai speciale ├«nt├ólnite ├«n cadrul acestei activit─â┼úi. ├Än baza colabor─ârii cu ADP SA, s-a comunicat Poli┼úiei Locale c─â un num─âr semnificativ de autovehicule ridicate, ├«n special din sta┼úiile mijloacelor de transport ├«n comun, sta┼úii de taximetre, dar ┼či din alte locuri unde ├«mpiedicau flagrant desf─â┼čurarea ├«n bune condi┼úii a traficului cre├ónd ambuteiaje, nu au mai fost revendicate de proprietari, ace┼čtia abandon├óndu-le practic la depozitul ADP.

Poli┼úia Local─â a transmis proprietarilor adrese cu privire la acest fapt, cu at├ót mai mult cu c├ót unele dintre autovehicule se afl─â ├«n depozit ┼či din anul 2008. Num─ârul autovehiculelor nerecuperate de proprietari se ridic─â la 35. Cum existau suspiciuni cu privire la veridicitatea unor date ale acestor autovehicule ┼či chiar cu privire la existen┼úa de numere de ├«nmatriculare false, Poli┼úia Local─â a ├«naintat c─âtre Inspectoratul Jude┼úean de Poli┼úie Timi┼č aceste date pentru verific─âri am─ânun┼úite ├«n acest sens, iar unele date s-au ┼či confirmat. Printre autovehiculele abandonate de proprietari ├«n depozitul ADP se afl─â m─ârci precum BMW, Peugeot, Opel, Porsche, Mercedes, Ford, Renault, Dacia, VW Golf, Daewoo.

Comentarii

comentarii