Acasă Eveniment Peste 300 de sancțiuni pentru șoferii indisciplinați, în week-end, în Timiș. Atenție,...

Peste 300 de sancțiuni pentru șoferii indisciplinați, în week-end, în Timiș. Atenție, acțiunile polițiștilor rutieră continuă!

1455
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii rutieri din Timiș au dat, în weekendul 24-27 iulie, 369 de sancțiuni contravenționale șoferilor indisciplinați, au reținut 32 de permise de conducere, au constatat o infracțiune și au retras 13 certificate de înmatriculare. Și de această dată, cele mai multe amenzi, 154, au fost acordate pentru nerespectarea limitelor legale de viteză.

Suspendarea celor 32 de  permise de conducere a venit ca măsură complementară pentru neacordarea priorităţii de trecere pietonilor şi vehiculelor, nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depăşire şi limitelor legale de viteză sau conducere sub influența băuturilor alcoolice.

„În perioada 24-27 iulie a.c., poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi în scopul prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente, reducerii riscului rutier pe drumurile naţionale, drumurile judeţene şi în localităţi, precum şi în vederea combaterii conducerii autovehiculelor sub influenţa băuturilor alcoolice sau a substanţelor psihoactive  şi impunerii respectării normelor legale referitoare la viteza de deplasare”, transmit reprezentanții I.P.J. Timiș.

„În săptămâna, care tocmai a început, poliţiştii vor desfăşura acţiuni punctuale pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente”, mai atenționează reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

Comentarii

comentarii