Acasă Administraţie Peste 320.000 de euro nerambursabili, pentru dezvoltarea satelor din Timiş

Peste 320.000 de euro nerambursabili, pentru dezvoltarea satelor din Timiş

502
DISTRIBUIȚI

dezvoltare rurala

Peste 320.000 de euro nerambursabili sunt la dispoziţia celor interesaţi, în Timiş, pentru a implementa proiecte pe Măsura „Renovarea, dezvoltarea satelor, îmbunătăţirea serviciilor de bază pentru economia şi populaţia rurală şi punerea în valoare a moştenirii rurale”.

Proiectele se pot depune până în 6 august 2014, la Grupul de Acţiune Locală (GAL) al Asociaţiei „Timiş Torontal Bârzava”, la secretariatul din Deta, str. Victoriei, nr. 54, ap. 1.

Suma maximă ce poate fi acordată pentru finanţarea unui proiect este 200.000 de euro. Termenul limită este ultima zi menţionată, până la ora 12.00. Criteriile şi rapoartele de selecţie vor fi afişate la sediul GAL, dar şi pe www.timistorontalbarzava.ro.

Din componenţa parteneriatului „Timiş Torontal Bârzava” fac parte Consiliul Judeţean Timiş, Consiliile Locale Deta, Gătaia, Banloc, Birda, Denta, Ghilad, Giera, Jamu Mare, Jebel, Liebling, Livezile, Moraviţa, Pădureni, Voiteg. Pe lângă aceşti parteneri publici mai fac parte 29 de societăţi comerciale şi 8 asociaţii non-guvernamentale.

GAL al Asociaţiei „Тimiş Torontal Bârzava” este autorizat de către Ministerul Agriculturii pentru a implementa Strategia de Dezvoltare Localã, cu finanţare prin Programul Naţional de Dezvoltare Rurală.

Comentarii

comentarii