Acasă Economic Peste 4000 de vizitatori la cel mai mare târg de joburi din...

Peste 4000 de vizitatori la cel mai mare târg de joburi din Banat – Angajatori de TOP Timișoara

1914
DISTRIBUIȚI

Cu o săptămână în urmă, pe 13-14 octombrie la Centrul Regional de Afaceri, a avut loc Angajatori de TOP Timişoara. 80 de companii, 3000 de oportunităţi de carieră și peste 250 de specialiști în recrutare şi manageri au fost prezenți pe parcursul celor 2 zile de eveniment. Pe lângă zona expozițională, o parte dintre specialiştii companiilor participante au împărtășit din experiența lor în cadrul celor 25 de workshop-uri și conferințe.

Peste 4000 de vizitatori au fost prezenți la ediția cu numărul 11 Angajatori de TOP Timișoara și peste 650 de persoane au participat la workshop-uri și conferințe.  CV-urile celor care au fost prezenți pe 13-14 octombrie la C.R.A.F.T vor fi analizate de specialiştii în recrutare, iar dacă se potrivesc cu cerințele joburilor, candidații vor fi chemați la un prim interviu. Câteva dintre testimonialele companiilor partenere:

“Ne bucurăm că am făcut parte din acest eveniment și îi asigurăm pe toți cei care ne-au vizitat că CV-urile lor vor fi analizate și ne vom concentra toate resursele ca în viitorul apropiat să transformăm candidații în angajați” – Corina Kovacs, HR Manager Hamilton Central Europe.

“Grupul Zoppas este în continuă expasiune, așadar nevoia de recrutare este în permanentă creștere. Acest eveniment a facilitat crearea de oportunități și posibile colaborări în dublu sens: atât din perspectiva noastră, ca angajator, cât și din partea posibililor candidaţi” – Rodica Gligor, Organizational Psychologist Zoppas Industries România.

“Ne bucurăm să fim parteneri pentru a treia oară la Angajatori de TOP. Ca de obicei a fost un eveniment reuşit, promovat pe diverse canale şi ca atare a atras un număr impresionant de participanți entuziaști, cu experiență sau mai puţină experiență, care-și doresc să se dezvolte într-un mediu multicultural” – Sasek Miruna, HR Business Partner Kimball Electronics România.

“În perioada următoare o să-i contactăm pe cei care au aplicat la noi și sperăm să se mai organizeze și în viitor astfel de târguri cu la fel de mulți participanți” – Stanică Ionuț, Consilier Clienți IMM Procredit Bank.

La capitolul joburi, ediția aceasta Angajatori de TOP Timişoara le-a oferit candidaţilor posibilitatea să aplice la o diversitate de oportunităţi de carieră. Practic, indiferent de specializare și experiență, în cadrul evenimentului candidații au avut posibilitatea să aplice la cel puțin un job. Companiile prezente având joburi deschise în departamente precum: IT, Telecom, Inginerie, Achiziţii-Logistică-Aprovizionare, Controlul calităţii, Contabilitate-Finanţe, Design, BPO&Customer Support, Logistică şi Transporturi, Producţie, Juridic, Marketing, PR, Comunicare, Resurse umane şi Vânzări. În ceea ce privește nivelul de experiență, 20% dintre joburi au fost adresate candidaţilor cu peste 3 ani experienţă, 37% persoanelor cu 1-3 ani experienţă, 32% au fost joburi pentru candidaţii entry-level, iar 12% au fost poziţii în cadrul programelor de internship.

Câteva dintre impresiile candidaţilor care au vizitat târgul de joburi în această toamnă:

“Consider că în cadrul târgului am avut parte de o experiență minunată unde am putut pot să descoper ce se cere în domeniul căutat de mine şi am aflat foarte multe informații utile din partea angajatorilor care, cu siguranță, mă vor ajuta pe viitor. Dacă un candidat este în căutarea unui job, Angajatori de TOP este evenimentul la care trebuie să participe. Dacă ar fi să vorbim de oferta joburilor, aceasta este una foarte diversificată.” –Mădălina, vizitator Angajatori de TOP Timișoara, 2017.

“Eu sunt un participant interesat de domeniul IT și pot spune că am găsit destul de multe oportunități pentru mine.” – Cristian, vizitator Angajatori de TOP Timişoara, 2017.

După ediția din Timișoara, evenimentul Angajatori de TOP continuă săptămâna aceasta în București, vineri și sâmbătă, pe 20-21 octombrie, la Sala Palatului, respectiv cu o ediție virtuală, pe www.hipo.ro, în perioada 30 octombrie – 12 noiembrie. Evenimentul din București reunește 100 de companii şi 5000 de oportunităţi de carieră.  Prezența la eveniment este gratuită, iar pentru a aplica la cele 5000 de poziţii deschise, vizitatorii trebuie să își descarce CV-ul Barcode pe care îl pot accesa din contul lor, pe www.hipo.ro.

Mai multe detalii despre evenimentele Angajatori de TOP din această toamnă sunt disponibile pe www.hipo.ro

Comentarii

comentarii