Acasă Actualitate Peste 50 de amenzi date de DSP Timiș, în mai, iunie și...

Peste 50 de amenzi date de DSP Timiș, în mai, iunie și la început de iulie, pentru nerespectarea normelor de prevenire a epidemiei de COVID-19

698
DISTRIBUIȚI
Fresh organic vegetables at local farmers market. Healthy food background

Direcția de Sănătate Publică Timiș transmite, pe 8 iulie, că, în al doilea trimestru al anului – începând cu luna mai – au fost aplicate 58 de sancțiuni contravenționale agenților economici care nu au respectat măsurile de prevenire și combatere a efectelor pandemiei de COVID-19. Acestea au venit în urma controalelor de la nivelul unităților de alimentație publică, hypermarket-urilor, piețelor agro-alimentare, bazelor de agrement și unităților industriale.

Cele 58 de sancțiuni contravenționale, din care 17 avertismente și 41 de amenzi în valoare totală de 251.100, au fost aplicate pentru „o serie de abateri de la normele sanitare în vigoare și nerespectarea măsurilor impuse (distanțare, informare, avertizare) pentru prevenirea și combaterea răspândirii bolilor transmisibile”, arată reprezentanții DSP Timiș.

„Aceste controale vor continua și pe mai departe, la nivelul tuturor operatorilor economici, indiferent de forma de organizare”, mai avertizează aceștia.

Comentarii

comentarii