Acasă Actualitate Peste 500 de persoane au pedalat, pe malul Begăi, în Serbia. Următorul...

Peste 500 de persoane au pedalat, pe malul Begăi, în Serbia. Următorul weekend în care se deschide frontiera este 27-28 mai 2023

DISTRIBUIȚI

Un număr de 528 de persoane au trecut în acest weekend, sâmbătă și duminică, prin  punctul temporar de trecere a frontierei de pe malului Begăi, pe pista de biciclete amenajată de la Timișoara la Zrenjianin, în Serbia.

În cele două zile de funcționare sâmbătă și duminică, prim punctul de frontieră de pe Bega, peste 520 de persoane au profitat de oportunitatea de trecere a frontierei pe la punctul destinat traversării cu bicicleta. Pe pista care leagă Timișoara de Zrenjanin, s-au aventurat 213 persoane sâmbătă și 315 duminică.

„Mă bucur că atât de mulți timișeni au trecut granița în acest sfârșit de săptămână, beneficiind de oportunitatea de legătură între cele două țări. Succesul inițiativei Consiliului Județean Timiș reprezintă un impuls pentru autoritățile din cele două regiuni să dezvolte proiecte comune în interesul cetățenilor și să susțină un stil de viață sănătos”, a declarat președintele Consiliului Județean Timiș, Alin Nica.

Conform planificării existente, următorul interval în care se va putea face traversarea între cele două țări este programat la sfârșitul acestei luni, în zilele de 27-28 mai.

 

Comentarii

comentarii