Acasă Actualitate Peste 60 de persoane, polițiști locali, angajați ai mai multor instituții și...

Peste 60 de persoane, polițiști locali, angajați ai mai multor instituții și simpli timișoreni, au curățat sâmbătă malurile Begăi și luciul de apă

354
DISTRIBUIȚI

Sâmbătă, Poliția Locală Timișoara, cu sprijinul primăriei, societății RETIM și Direcției Apelor Banat, a organizat o acțiune de ecologizare a malurilor Canalului Bega, la care au fost invitați și timișorenii. „A fost un real succes”, confirmă, luni, organizatorii. S-au strâns 60 de persoane, polițiști locali, angajați ai mai multor instituții și simpli timișoreni.

„Acțiunea anunțată săptămâna trecută de Poliția Locală, împreună cu colaboratorii Primăria Municipiului Timișoara,  RETIM Ecologic Service S.A și Direcția Apelor Banat, de ecologizare a malurilor și luciului de apă ale Canalului Bega, desfășurată sâmbătă, a fost un real succes. Celor menționați s-au alăturat și alte instituții, printre care ADID Timiș, Brantner, reprezentanți ai Lets Do It Romania, dar și cetățeni ai Timișoarei, voluntari care au aflat despre acțiune în urma promovării evenimentului pe Facebook”, transmite Dana Seracin, purtător de cuvânt al Poliției Locale Timișoara.

Acțiunea a avut drept scop igienizarea malurilor Begăi, precum și zona de sub poduri și luciul de apă, între Uzina de Apă și Podul Modoș. Cu ideea au venit polițiștii locali, ca urmare a constatărilor din timpul misiunilor de patrulare. „Astfel de acțiuni, care nu sunt o premieră, sunt însă binevenite și vor mai fi organizate și pe viitor”, asigură reprezentanții instituției.

 

Comentarii

comentarii