Acasă Eveniment Peste trei ani de închisoare pentru bărbatul care a bătut doi copii...

Peste trei ani de închisoare pentru bărbatul care a bătut doi copii într-un parc, unul fiind chiar fiul său

487
DISTRIBUIȚI

Tânărul care a lovit doi copii într-un parc din Hunedoara, la începutul anului, şi-a aflat sentinţa. Alexandru Cobzaru, supranumit şi “monstrul din parc” după ce a lovit doi copii, printre care şi fiul său, a fost condamnat în două dosare penale.

Judecătoria Hunedoara l-a condamnat pe Alexandru Cobzaru la trei luni de închisoare pentru violenţă în familie, după ce şi-a agresat fiul în vârstă de 8 ani. De asemenea, Cobzaru va trebui să plătească şi despăgubiri în valoare de 500 de lei concubinei sale, mama băieţelului de 8 ani. Potrivit adevărul.ro, Cobzaru a fost condamnat şi în celălalt dosar, cel în care a trântit în cap pe celălalt copil, un băiat în vârstă de 13 ani. Pedeapsa cumulată este de trei ani şi două luni, pentru lovire şi alte violenţe şi pentru tulburarea liniştii publice. Hunedoreanul va trebui să plătească şi daune morale în valoare de 30.000 de lei familiei băiatului în vârstă de 13 ani. Niciuna dintre cele două decizii nu este definitivă.

Incidentul a avut loc în jurul orei 15.35, în dat de 7 februarie 2021. Cei doi copii s-au certat lângă un leagăn, când în scenă a apărut tatăl unuia dintre ei. L-a apucat pe copilul în vârstă de 13 ani şi l-a izbit cu violenţă de pământ. În cădere copilul se loveşte la cap şi rămâne nemişcat. Martorii nici măcar nu au apucat să sară în apărarea copilului.

Tatăl nu se opreşte aici şi se îndreaptă spre fiul său, pe care îl trânteşte şi pe el, însă acesta din urmă cade doar în fund. Oamenii legii au fost chemaţi să intervină la locul faptei. Copilul agresat a fost preluat de SMURD și dus de urgenţă la spitalul din Deva.

Sursa: observatornews.ro

Comentarii

comentarii