Acasă Actualitate Petiție online pentru demisia de onoare a primarului Timișoarei, Nicolae Robu

Petiție online pentru demisia de onoare a primarului Timișoarei, Nicolae Robu

1346
DISTRIBUIȚI

Pe platforma petitieonline.com a fost activată în 12  aprilie petiția: ”Solicităm demisia de onoare a lui Nicolae Robu – Primarul Municipiului Timișoara”.

”După șase ani de la preluarea administrației locale de către dl. Nicolae Robu, Timișoara a ajuns bătaia de joc a României!

Amintim sistemul de semaforizare, sistemul de transport naval pe Canalul Bega, situația precară a covorului asfaltic după iarna 2017/2018, sistemul de transport în comun, investițiile în modernizarea tramvaielor și care s-au dovedit a fi un eșec, tăierea a mii de copaci (inclusiv a celor de pe malul drept al Canalului Bega din Parcul Catedralei), starea deplorabilă a spațiilor verzi și a parcurilor din oraș, reabilitarea centrului istoric și masacrul spațiului verde din Piața Libertății ș.a.

În contextul în care capitala Banatului a regresat din toate punctele de vedere, îi solicităm primarului Nicolae Robu demisia de onoare!”, se spune în textul petiției. Conform autorului ultimele două ”realizări” ale primarului, care au umplut paharul sunt: ”11.04.2018 – Copacii seculari din parcul Catedralei sunt tăiați, unii fiind sănătoși și 12.04.2018 – Compania care s-a ocupat de modernizarea tramvaielor Armonia dă în judecată Primăria Municipiului Timișoara pentru a recupera costuri suplimentare de 750.000 euro”.

Petiția poate fi semnată AICI.

Comentarii

comentarii