Acasă Eveniment Petrecere de Sfântul Valentin la care participau peste 100 de persoane, spartă...

Petrecere de Sfântul Valentin la care participau peste 100 de persoane, spartă de polițiști și jansarmi

824
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii şi jandarmii au oprit o petrecere organizată sâmbătă seara, de Sfântul Valentin, în incinta unui ştrand din Arad, eveniment la care participau 124 de persoane, informează Agerpres.

„Poliţiştii arădeni şi jandarmi din cadrul IJJ Arad s-au deplasat în incinta ştrandului Neptun, unde, în seara zilei de 13 februarie, în jurul orei 23,45, se desfăşura o petrecere privată. În incinta localului au fost găsite aproximativ 124 de persoane”, precizează IPJ Arad.

Societatea comercială a fost sancţionată cu amendă în valoare de 2.500 de lei. Poliţiştii şi jandarmii arădeni au mai aplicat alte 43 de amenzi.

De asemenea, a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor.

„Sănătatea şi siguranţa cetăţenilor sunt prioritare tuturor instituţiilor cu atribuţii în domeniul ordinii şi siguranţei publice, astfel că forţele de ordine vor desfăşura permanent în această perioadă activităţi de verificare cu privire la respectarea prevederilor impuse pe perioada stării de alertă, pentru a proteja cetăţenii şi pentru a preveni răspândirea noului tip de coronavirus”, conform IPJ Arad.

Comentarii

comentarii