Acasă Eveniment Petronela, o arădeancă de 30 de ani, și-a ucis soțul, un milionar...

Petronela, o arădeancă de 30 de ani, și-a ucis soțul, un milionar austriac. I-a înfipt un cuțit în piept… „din greșeală”!

762
DISTRIBUIȚI

Erich T., patronul unui cunoscut restaurant din Austria, frecventat de celebrităţi precum schiorii Marc Girardelli, Hermann Maier sau fotbalistul Lothar Matthäus, a fost găsit mort, în urmă cu două săptămâni. Avea un cuțit de bucătărie înfipt în piept, iar principalul suspect era chiar tânăra lui soţie, arădeanca de 30 de ani Petronela Mariana.

Imediat după efectuarea autopsiei, anchetatorii au emis un mandat de arestare pentru soţia victimei. Petronela s-a predat la Poliţie unde a recunoscut că și-a ucis soțul, dar că i-a înfipt cuțitul în piept din greșeală, scrie observator.tv.

În primă fază, anchetatorii au crezut că este vorba despre o sinucidere, dar medicul legist a exclus această variantă. Medicul susţine că a fost vorba despre un act sângeros. Procurorii austrieci şi-au îndreptat atenţia către româncă, mai ales că martori au spus că cei doi avuseseră un scandal nu cu mult timp înainte ca austriacul să fie găsit fără suflare. „Rana din piept a condus la moarte”, a declarat procurorul de caz Marcus Neher.

După ce soţul ei a fost descoperit mort, Petronela s-a retras la o prietenă, aproape de frontiera cu Germania, scrie oe24.at.

Petronela Mariana T. a fost arestată preventiv şi transferată la închisoarea din Salzburg. În timpul audierilor, arădeanca a declarat că, într-adevăr, s-a certat cu soţul ei, şi, din întâmplare, avea în mână un cuţit, pentru că tocmai pregătise o gustare. Tot ce a urmat, spune femeia, a fost un accident.

Anchetatorii spun însă că femeia, fostă chelneriţă, a comis crima cu sânge rece.

Restaurantul “Lisa Alm” din Flachau, o comună din landul Salzburg, Austria, este cunoscut pentru petrecerile sale extravagante și pentru vizitatorii celebri. Erich T. avea vârsta de 57 de ani, scrie observator.tv.

Comentarii

comentarii