Acasă Cultura PHOENIX – Povestea, miercuri seara, la Consiliul Județean Timiș

PHOENIX – Povestea, miercuri seara, la Consiliul Județean Timiș

DISTRIBUIȚI

Ca un semn de apreciere a contribuției pe care emblematica trupă timișoreană Phoenix  o are în promovarea unei culturi autentice bazate pe cultivarea talentului și a libertății, în data de 6 decembrie 2023, ora 17:00, la Consiliul Județean Timiș (Sala Multifuncțională – bd. Revoluției din 1989 nr. 17), are loc un eveniment unic.

Acesta va fi deschis publicului larg în cadrul căruia va avea loc proiecția specială a filmului PHOENIX – Povestea în regia Cristian Radu Nema.

Evenimentul se va desfășura în prezența liderului și fondatorului fenomenului Phoenix, Nicolae Covaci, a regizorului Cristian Radu Nema, a producătorului și scenaristului Bianca Beatrice Michi.

Lansarea reprezintă  o încununare a parcursului național și internațional pe care filmul l-a avut într-un turneu impresionant de peste 25 de orașe din țară și în 5 capitale din Europa, unde a fost primit, cu lacrimi în ochi, de către mii de spectatori din toate generațiile, ce au privit filmul doar cu sufletul.

„Un film impresionant, un film care a necesitat multă trudă și multă căutare, un film care nu este doar despre Phoenix. Este despre noi, este despre un timp al speranței, un timp al bucuriei, iar acum îl vom vedea cu un timp al regăsirii.” a descris domnul Laurențiu Damian, Președintele Uniunii Cineaștilor din România, în cadrul premierei de gală de la Sala Palatului din București. Parteneri și gazde locale sunt Hotel Timișoara.

 

 

Comentarii

comentarii