Acasă Actualitate VIDEO: Piaţa din zona Soarelui, evacuată la primele ore ale dimineţii

VIDEO: Piaţa din zona Soarelui, evacuată la primele ore ale dimineţii

DISTRIBUIȚI
altInspectori ai Primăriei Timişoara, însoţiţi de poliţişti comunitari, au fost prezenţi, la primele ore ale dimineţii zilei de vineri, în piaţa de pe strada Oglinzilor, din zona Soarelui, pentru a evacua bunurile societăţii care se ocupa de administrarea locaţiei. Dindicin Impex SRL primise în concesiune singura piaţă din zona Soarelui, însă, conform spuselor reprezentanţilor primăriei, nu şi-a mai onorat datoriile faţă de municipalitate, ajungându-se la restanţe de 6.000 de lei, astfel că problema a ajuns în instanţă, procesul derulându-se în ultimii trei ani. 

Deşi reprezentantul societăţii, Mihai Petre, neagă că ar mai exista datorii faţă de municipalitate, rezultatul procesului a fost o sentinţă de anulare a contractului de concesiune, astfel că s-a dispus evacuarea bunurilor societăţii ce administra locaţia. Piaţa nu va fi însă desfiinţată, deoarece SC Pieţe SA, societatea ce se va îngriji de acum de locaţie, a început deja reamenajarea locaţiei. Pieţarii ce ieşiseră deja la vânzare la primele nu s-au arătat deloc deranjaţi de intervenţie, mai ales după ce au aflat că piaţa nu va fi desfiinţată şi, mai mult, e foarte posibil ca de acum înainte să plătească taxe de utilizare mai mici. Consiliul local va decide dacă de administrarea pieţei se va ocupa SC Pieţe SA sau locaţia va urma săfie concesionată altei societăţi. 
Aici puteti descarca imagini video cu evacuarea pietei de pe bdul sudului http://s4.transfer.ro/storage/transfer_ro-56b2883fa855e2c73db.zip
 

Comentarii

comentarii