Acasă Actualitate Piaţa Dacia a ajuns din urmă Piaţa Traian, la mizerie

Piaţa Dacia a ajuns din urmă Piaţa Traian, la mizerie

779
DISTRIBUIȚI

05.04.2017 gunoiDacă vrei (încă) un loc în care să constaţi degradarea oraşului, poţi trece prin Piaţa Dacia. Altădată, un loc cât de cât curat, a ajuns acum să-i sperie pe timişoreni.

Herman Andy descrie pe facebook peisajul: “O plimbare de duminică prin cartierul Dacia şi bd. Gh. Lazăr. Da! Am ajuns să postez fotografii în speranţa că poate nu mai trecem aşa indiferenţi pe străzi prinşi de gândurile personale şi observăm că încet încet zona pe care o cunoaştem şi în care locuim devine tot mai murdară iar cauzele sunt foarte interesante şi contrar aşteptărilor. Nu mă aşteptam să găsesc o curăţenie aproape impecabilă în piaţa de legume şi fructe iar pe străzi să văd atâta jeg. S-au amenajat, dar nu se mai întreţin deloc spaţiile publice. Nu găsim containere şi lăsăm aşa jegul, pe unde apucăm. Curăţenia generală a oraşului e organizată doar sub forma ridicării deşeurilor şi nu şi curăţarea perimetrelor. Mai mult decât atât, aceste grămezi sunt luate de vânt şi răspândite peste tot. Nici nu mă interesează motivele celor care răspund de curăţenie. Vreau să fie curat pe banii care-i dau comunităţii şi pentru care se mai adaugă o majorare începând cu ianuarie 2019, de 50% la impozite pe case şi maşini. Mai lăsaţi justificările şi puneţi umărul la lucru!

În final vreau să atrag atenţia şi să evidenţiez obligativitatea fiecarui magazine, de orice fel, amplasat cu acces la domeniul public, de a menţine curăţenia în faţa magazinului şi fac referire directă la super-market-urile din Dacia şi totodată a agentiilor de pariuri care arată jalnic şi jegos”.

Livia Bogdan: “A ajuns un oraş gri murdar şi cetăţeni needucaţi şi inconştienţi. De s-ar aplica amenzi mari, s-ar gândi înainte de-a arunca pe stradă orice!”.

 

 

 

 

Comentarii

comentarii